ELS teade: Kolm abivajavat noort koera otsivad kodu või ajutist hoiukodu

13.03.2012 Kodu või ajutist hoiukodu otsivad kolm imeilust koera, kes elavad hetkel Tartumaal, Mäksa vallas mahajäetud majas ning tingimustes, kus neil on võimalik vaid korra päevas välja saada ning sedagi...

13.03.2012

Kodu või ajutist hoiukodu otsivad kolm imeilust koera, kes elavad hetkel Tartumaal, Mäksa vallas mahajäetud majas ning tingimustes, kus neil on võimalik vaid korra päevas välja saada ning sedagi tänu heasüdamilikule vanapapile, kes iga päev 6 km kauguselt neid toitmas ning hooldamas käib. Koertel on võimalus saada ca 3 nädala pärast Eesti erinevatesse varjupaikadesse, kuid nad vajaksid hoiukodu vaktsiinide kinnistumiseni.

Kodu või hoiukodu otsivad:

1) ca 6 kuu vanune isane koer, kutsikalikult energiline, veidi pelglik, kuid soovib väga inimesega suhelda

2) ca 1 aasta vanune isane koer , poolpika karvaga, samuti pelglik, kuid kui temaga tegelema hakata, siis leebub ja mõistab, et inimene ei olegi kõige õudsam loom. Kahjuks kiusab teda kõige vanem emane koer, kes teda pidevalt pureb ja ei lase oma toitu süüa.

3) ca 3 aasta vanune lühikarvalise saksa lambakoera sugemetega emane koer, kes on sõbralik, kuid omab tugevaid valvekoera instinkte. Suhtleb inimesega kõige rohkme ja kuulab ka sõna.

Kõik koerad on tänase seisuga saanud välisparasiitide tõrje ning ussirohu. Koerad saavad peagi ka vaktsineeritud, kiibistatud ning esimesel võimalusel ka steriliseeritud/kastreeritud.

Kui soovid pakkuda abi või saad muul moel toeks olla, siis võta kindlasti ühendust. Eesti Loomakaitse Selts palub kõigil levitada kuulutust, et koerad leiaksid endale kiiresti kodu või hoiukodu.

Kontakt: Kadri 55644431 või cassius0104@hotmail.com

Leave a Reply